recenze

An Auspicious Adventure

An Auspicious Adventure

Vzpomínáte si na legendární hříčku Golden Axe? Tato původem automatová gameska zanechala v mnohých z nás velice silné vzpomínky a netřeba pochybovat o tom, že do početného fanklubu patřili i studenti z institutu DigiPen.
Vytvořili totiž kousek, který tuto legendu v mnohém připomíná. Jednak si můžete zvolit jednu z postav a vydat se vstříc svému dobrodružství, ale také není problém využívat výhod multiplayeru. Ten je zde navíc velice slušně propracován a můžete využívat jak variantu u jednoho PC, tak i přes internet či lokální síť.

Úkol je jinak zřetelný už od začátku, s jednou z postaviček se budete procházet po hrací ploše a nemilosrdně likvidovat své oponenty. Jak daleko se pak dostanete, bude pochopitelně záležet pouze na vaší šikovnosti. I když zde nejsou žádné výrazné inovace (ono i An Auspicious Adventure není úplně nejnovější kousek), velice se mi líbilo rozmanité prostředí. Od teplem pokryté pouště se postupně dostáváte až na sněžné pláně a samozřejmě pokračujete přes další zajímavá místa. Otázkou je, zda-li si tato gameska najde místo i na vašem harddisku?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

gjfhghhhfjfghghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh | 31.12.07 v 22:23

bghhgjgfjgfucnddnshjdurhdndhccjdchfhdjdhd dhsdjh fbf bv c g g g g h h vb hdhsehggh dgdvdg b b bv v c xysyb fhkj v gjn cf









dgdgwsgdwgdhgejhdhejnder
wvxsegddgr
eezdfvcgdgd ndbr dbfdrhsjehdf


Killer | 27.07.07 v 14:20

tjn
(to jo no)

VerizonHanys | 26.07.07 v 20:34

je to desna hovadina


galerie

An Auspicious Adventure An Auspicious Adventure An Auspicious Adventure

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce