recenze

Rainbow War

Rainbow War

Jedná se o neuvěřitelně chytlavou pařbičku, která vás (neptejte se mně proč) chytne a prostě nepustí. Kolem vás se budou neustále objevovat další a další nepřátelé a to až do doby než splní svůj úkol - zabít vás. Takže vzhůru do války!
Rainbow war, neboli duhová válka, se odehrává ve vesmírném prostředí, ve kterém jste vy, jakožto žlutá tečka, která neustále pálí ze svého opravdu rychlého kanónu. Dále se zde objevují další a další nepřátelské koráby, které do vás chtějí buď rovnou narazit, nebo mají později i děla, se kterými vás mohou sestřelit.

Nebylo by to ale příliš nápadité, kdyby jste jen neustále stříleli po dvou nábojích s kadencí rotačního kulometu, kterému se škvaří motor. Máte také možnost stisknout levé tlačítko myši a zastavit tak svou palbu. Tím se vám nabijí zbraň a po puštění vystřelíte do mnohem většího pole. Čím déle ho držíte, tím větší toto pole je. Když jej podržíte dostatečně dlouho, náboje se vystřelí všude kolem vás - tedy v kruhu.

Přitom tady můžete najít i různé bonusy jako zvětšení zorného pole, nebo jakousi bombu ničící všechny kolem vás. Cíl je prostý, nahrát co největší skóre. Ale pořád to není všechno, tenhel titul nabízí i hru pro dva hráče, kde budete bojovat spolu, každý se svým „plavidlem“. Nemyslete si ale, že když jeden z vás umře, vy si pojedete vesele dál. Jste spolu svázáni životem, tedy když jeden padne, hra končí. Ve dvou gamesa nabírá ještě více na otáčkách a vy na ni jen tak nezapomenete.

Pokud jde o grafiku, nechápu jak mě něco tak prostého může tak nadchnout, však uvidíte sami. Vřele doporučuji, neváhejte, stahujte a pařte jako by to bylo naposled :).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Rainbow War Rainbow War Rainbow War

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce