recenze

Evolutions

Evolutions

Dopracujte se od jednoduchých jednobuněčných organismů, až k inteligentním tvorům, kteří žijí dodnes. Jako malý prvok, musíte růst a růst až se z vás stane Pán moře a budete se moci konečně vydat osidlovat souš. Právě tato hra vám tu možnost nabízí, takže proč ji nevyužít?
Princip gamesy je založen na poměrně známých herních pilířích, které můžeme znát například z velmi podařeného kousku Feeding Frenzy, či trochu slabšího Life of a Fish. Jde prakticky o to pojídat menší živočichy žijící v moři, díky kterým pak můžete růst. Tento vývoj ve vyšší organismus vám samozřejmě umožní pojídat větší a větší obyvatele moře, až se nakonec stanete jedním z nejmocnějších. Rozdíl oproti dříve jmenovaným titulům je v tom, že nejste rybou, která se vyvíjí ve stále větší a větší, ale jdete cestou evoluce od jednoduchých organismů, až po inteligentnější živočichy a nakonec se dostanete i z „vězení“ podmořského světa. I když se ale stanete tak silným obyvatelem mořského světa, že můžete pojídat všechno, stále na vás ještě útočí jakýsi mikrob, který vám může vždy ubrat trochu z vaší životní síly. Proto se mu musíte vyhýbat, nebo v pozdější fázi hry ho třeba uvěznit v bublině.

Tato hra by mohla být velice dobrým kouskem, nebýt jejího velkého nedostatku, kterým je velice krátká hratelnost. Ta je způsobená tím, že po dosažení asi čtvrté úrovně v evolučním řetězci se dostanete na konec tohoto titulu. Krátké hrací době nepomáhá ani vizuální zpracování, které se pohybuje na průměrné úrovni a nějak nás nenadchne. Se zvukem jsem byl poměrně spokojen, ale neuškodila by hudba na pozadí.

Kdyby autor udělal ještě pár evolučních stupínků vývoje a zaměřil se i na pokračování evolučního růstu na souši, mohla se tato gamesa stát opravdu výbornou, takto nám zpříjemní jen pár minut z našeho hráčského dne.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Evolutions Evolutions Evolutions

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce