recenze

Ocean Quest

Ocean Quest

Už jste někdy v minulosti přičichli k titulu, kde bylo pro zavedení pořádku třeba ponořit se s vesmírným hejblátkem na mořské dno, lovit z něj potápěče a hubit nehodné žraloky? Ano, je to docela střelené, to připouštím, ale dnes k tomu máte tu nejlepší příležitost.
Oni zmiňovaní potápěči tam rozhodně nespadli náhodou, přesto je ale třeba je vylovit. Kde je háček? Při hraní vás netlačí ani tak čas, jako kupy, opravdu KUPY velmi agilních žraloků, kteří sice nijak nevybočují ze své dráhy, ale vysokou účastí a již zmiňovanou rychlostí dokážou nejednou pořádně zaotravovat, kór když máte k dispozici jeden ubohý život. Vzniká tak poměrně zábavný, decentně složitý celek, který by fandové podobných hříček neměli minout.

Audiovizuální stránku bych označil za povedenou, ať už jde o zvuky, mořské pozadí nebo animace. Ocean Quest je přitom hratelný na 99% v domácnosti používaných mašinek a lze ho hrát ve fullscreenu i snadno vypnutelném okně, což se zejména na místech, kde se nemá hrát a hraje, velmi hodí. :-)

Ocean Quest doporučuji všem, kteří se chtějí chvilkově odreagovat. S hráčem-fajnšmekrem je to podstatně těžší, neboť hra nemá prakticky co nového nabídnout a o nějaké přehnané trvanlovosti se rovněž nedá mluvit. Volba je - jak už to v životě bývá - nakonec jen a jen na vás. Stáhněte, uvidíte. A jako vhodnou alternativu bych vám nabídnul žánrově podobné, propracovanější, leč sharewarové Feeding Frenzy nebo Sea of Chaos, který je inovativní, špičkový a kupodivu zcela zdarma... Jen už trochu mimo čistě arkádový žánr. Važte dobře...


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

anabverca | 12.06.06 v 12:51

chceme to mit fakt in

DEKUME MOC DIK


galerie

Ocean Quest Ocean Quest Ocean Quest

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce