recenze

Deadly Stars

Deadly Stars

Deadly Stars je špičkově zpracovaná vesmírná střílečka ve stylu Jets'n'Guns. Lítáte, nakupujete, vylepšujete a hlavně likvidujete kvanta nepřátel. To vše ve velice solidním grafickém kabátku, se spoustou power-upů a dalších vychytávek.
Když jsem tuto gamesku viděl poprvé, říkal jsem si, že jde o pěkné zpestření, které ale pravděpodobně takovému Jets'n'Guns konkurovat nebude. Chyba, chyba. Po pár hodinách hraní, které lze mimochodem bez větší námahy u této gamesky strávit, velice snadno dospějete k názoru, že jde o více než solidního konkurenta. Přitom jsem nenatrefil na žádné výrazné omezení.

Úkolem tedy samozřejmě nebude nic menšího než likvidovat nepřátele ve vesmírných korábech. Jejich počet není přesně znám, ale bylo by úsměvné mluvit o desítkách nebo stovkách oponentů. Bude jich skutečně trochu více. O to lépe ale pro vás. Vše totiž probíhá ve stylu „likvidace/nákupy/opravy/vylepšení/likvidace“ a jak už to tak chodí, nic není zadarmo. Odněkud budete muset získat peníze a jak jinak nasbírat prostředky, než za likvidaci, kterou zde skutečně budete provádět na každém rohu? Budete-li mít štěstí, není problém narazit na pěkný bonus. Co se týče zbraní, tak ty jsou zde klasicky rozdělené na primární a sekundární. V první skupině se nejčastěji setkáte s různými lasery, v té druhé vás jistě naopak potěší různé rakety, mezi nimiž nechybí ani ty s nukleárními hlavicemi.

Náplň je skutečné bohatá a pohled na okolní screeny jasně svědčí o tom, že si autoři dali setsakramentsky záležet. A za to bychom je měli náležitě ocenit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

KaluzaP | 01.01.08 v 13:45

Projel jsem to celí je to super hra!!!

IVICEK3 | 13.07.07 v 09:54

JE TO DOBRE HRA

Triple T | 11.07.07 v 21:19

Mintaka: Uz jsem si zacinal myslet, ze jsem jediny, komu tyhle shmupy od GameTopu (myslim, ze podobne na tom byla i Silver Wings od nejakych Rusu) pripadaji naprosto nezazivne a celkove slabe. Jsem prekvapeny, ze dostavaji vysoka hodnoceni v recenzich. Skoro to vypada, jako by recenzenti hrali tu hru pet minut a potom "prihledli" k 3D grafice a doufali, ze v desatem levelu se aspon treba zmeni prostredi.
Prave&spravne strilecky se delaji jinak, aspon tohle je jednoznacne jasne.

VerizonHanys | 03.07.07 v 22:15

asi jsem blazen, ale nenasel jsem spousteci soubor. Jedine dva exe jsou na Install a Uninstall (?) Please advise...

Marian | 29.06.07 v 22:26

Člověče, ty jseš ale náročný! (...ale to je dobře...) :-)

Mintaka | 29.06.07 v 20:57

No, je to určitě nadprůměrná freewarovka, ale příjde mi to vychvalování přehnané. Řekl bych, že v téhle kategorii máme i lepší hry a 90% nemají.

Neprogresivní bonusy. Malé rozdíly mezi zbraněmi. Prostředí téměř stále stejné. Nepřátelé a sekvence nepřátel se opakují i ve vyšších levelech. HW náročnost.

Pier | 24.06.07 v 12:51

BOMBA .... dlouho jsem něco tak pěknýho neviděl .... jenom se to (pokud toho tam bouchá moc) trochu vleče , ale to se dá přežít , aspoň je čas na uhybání .... DÍKY FREEGAME !!!

hafan | 24.06.07 v 11:48

Super hra!


galerie

Deadly Stars Deadly Stars Deadly Stars