recenze

Chroma Clash

Chroma Clash

Máte rádi rychlou a dynamickou akci? Je-li vaše odpověď kladná, pak jste tu dnes správně. Chroma Clash je hra, kde je v prvé řadě vaším úkolem získat kontrolu nad hrací plochou. Čas od času se budete muset vypořádat s nějakým tím nepřítelem.
V úvodu jsem zmínil úkol. Dovolte mi ale, abych ho trochu specifikoval. Jde o to, že samotná náplň je velice závislá na tom, jaký mód si zpočátku zvolíte. Je jich zde totiž několik.

V kostce ale půjde o to, se zorientovat na hrací ploše a všimnout si svou kanónů na koncích mapy. Úkolem je pak k těmto dělům přiběhnout a několika dobře mířenými ranami ho obsadit. Budete-li úspěšní, velice rychle to pocítíte. Přesto ani po dokončení nemáte vyhráno, protože vás neustále pronásleduje soupeř. Takže se s ním musíte patřičně vypořádat. Celé vaše snažení pak doprovází časový limit. Vyhrává pak samozřejmě ten, kdo si počínal po celou dobu lépe. Musím přiznat, že mě gameska velice zaujala.

Spíše ale než k singleplayer variantě bych se přikláněl samozřejmě k multiplayeru. V podstatě se jedná o inovovaný mód Capture the Flag a při hře pro více hráčů pak nastává ta pravá a nefalšovaná akce.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Chroma Clash Chroma Clash Chroma Clash