recenze

Bullets of a Revolver

Bullets of a Revolver

Divoký západ je v této hře taky pěkně divoké místečko a vy se o tom při hraní této bojovky můžete přesvědčit na vlastní pěst. Při hledání zlata se vám do cesty postavy nejedna překážka, respektive protivník. Zpráskat je na jednu hromadu je jediná cestička k bohatství.
Raymond Walker a jeho notně zastaralá mapa obsahuje cestu přes několik lokací až ke zlaťoučkému pokladu. Jenže není sám, kdo by rád nějaký ten valounek.

Není to jen jednoduchá bojovka. Je to bojovka s příběhem a nebudete se bít jen s lidmi. Do cesty vám vstoupí také divoká zvěř. Nejprve si ovšem vždy zvolíte, s kterou postavou budete bojovat. Kromě již zmíněného Raymonda, kterého má každý rád, smíte zápasit také se sličnou Marguerite, zlatokopkou až běda. Samotný boj je realizován dvojicí kláves (kop, úder) a směrovými šipkami. Těmi se nejenom pohybujete a skáčete, ale také v kombinaci s „kop“ a „úder“ učiníte pohyb jiný. K dispozici vám jsou i speciální útoky, jejichž vykonání není úplně snadné. K vítězstvím je však nutně nepotřebujete.

Příběh se odvíjí dál, postupujete k cíli, odklízíte k cesty další soupeře a v bojích začíná přituhovat. Zkrátka velice povedená bojovka. Nemůže chybět ani multiplayer a typická westernová hudba. Krása na několik hodin hraní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

jurcatko

jurcatko | 10.03.15 v 09:28

dobrá westernovka

JFenriz | 20.09.09 v 19:56

Zdravím, protože nikde není kontakt, píšu vám takto.
Již dluhou dobu hraji 3D akční multiplayerovku Urban Terror, u hráčů je velice oblíbená a u vás stále není k mání.
Což je velká škoda, protože je to jedna z nej freewarovek.
Pokud chcete odkaz na oficiální web autorů, kde je také hra ke stažení, ozvěte se mi na e-mail


galerie

Bullets of a Revolver Bullets of a Revolver Bullets of a Revolver Bullets of a Revolver Bullets of a Revolver