recenze

Catch It!

Catch It!

Již podle názvu se dá odvodit, že budeme něco chytat, i když ne tak doslova. Spíše budeme střílet, a to do balónků, které se na obrazovce objevují v různých časových intervalech. Každý má jinou bodovou hodnotu a úkolem je jak jinak než získat co nejvíce bodů.
Catch It je jedna z mnoha druhů předělávek nebo napodobenin známé hry Moorhuhn, ale i přesto že není tak stará, na tom není lépe co se týče kvality a hratelnosti. Tyto dvě hry se od sebe sice liší spoustou vlastností, ale přeci jen mají něco společného. Jsou jen o střílení, o rychlosti, přesnosti a někdy i logickém myšlení.

Díky dnešní hře se setkáme s něčím novým mezi běžnými hrami tohoto typu. Nedávno jsme vydali hru Belagerung, která na tom byla o něco hůře než dnešní záležitost, ale zasloužila si, aby se o ní vědělo (jak může dopadnout nevinné tvoření her). I tam nemohla v žádném případě konkurovat Moorhuhnu, ale aspoň nám ukázala další možnosti (bohužel ty horší). Dnes na tom sice nebudeme až o tolik lépe, ale aspoň si ukážeme jedno nové vylepšení těchto her, se kterým jsem se doposud nesetkal. No nebudu vás už napínat a prozradím vám, o co se vlastně jedná. Do balónků se musí něčím střílet, to je samozřejmostí a každého už nejspíše zajímá, čím to dnes bude a v jakém provedení. Bude to solidně vypadající zbraň, která je navíc kompletně 3D! Teď se zamyslete a přiznejte, jestli jste o tom někdy přemýšleli ;). Myslím, že asi ne, neboť u těchto her bych očekával spíše vylepšení, co se týče protivníků (nějací by se tam objevit měli) a obtížnosti, která je opět příliš nízká.

Budeme tedy sestřelovat balónky v určitém časovém intervalu, který je 120 sekund. Za tuto dobu by jste měli získat co nejvíce bodů sestřelováním balónků. Místo bezmyšlenkovitého střílení do všech a v různém pořadí je o mnoho lepší vybírat si ty s nejvyšší bodovou hodnotou. Ty jsou samozřejmě rychlejší a na obrazovce je příliš dlouho neuvidíte, takže je lepší se na ně zaměřit a střílet nejdříve do nich. Po vypršení času se dozvíte výslednou bodovou hodnotu.

Je tedy jasné na co se dá hra využít. Možná na trénink před něčím složitějším nebo pro soutěžení mezi přáteli, ale obstojí taková hra v dnešní konkurenci? S jistotou mohu říci, že ne. Catch It je příliš obyčejná a trochu zaostalá. 3D zbraň je sice zajímavou novinkou, ale na vyšší hodnocení to bohužel nestačí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce