recenze

Bullet Train

Bullet Train

Pokyn zní jasně: „Pořádně se vyzbrojte a za chvilku vyrážíme – vlak odjíždí v 10:30 a vy ho na další zastávce musíte v pořádku předat.“
A tak se stáváte hlídačem nákladu, vždyť tady v poušti lepší práci stejně neseženete, a když se to vezme kolem a kolem, co by se asi tak mohlo stát? Bude to pohoda, lehce vydělané peníze, přinejhorším postřílíte pár naivních zlodějíčků a domů půjdete pěkně odpočinutí. S první vlnou nepřátel si však velmi rychle uvědomíte, že jste se šíleně mýlili. Jsou jich mraky a kromě toho to nejsou lidé, ale přerostlí pavouci, chodící kaktusy a oživlí kamenní obři. Co naděláte? Jde z nich strach, ale vlak už je v plné rychlosti a město v nedohlednu, takže vám zbývá prostě jen vzít si do ruky zbraň a všechny je srovnat pěkně do latě.

Bránit se můžete revolverem, puškou, a nebo brokovnicí, přičemž záleží pouze a jen na vás, jaké zbraně si zakoupíte a také jakým způsobem je budete upgradovat. Kromě toho vám může být nápomocná nějaká ta střílna, jejichž výstavba je ve vaši kompetenci také, stejně jako možnost si za jednu z nich zalézt a střílet z ní sami. Nabízí se množství misí, rozdělených podle obtížnosti, s kterou se mění druh nákladu i počet a síla nepřátelských útoků. Grafika není nejmodernější, ale rozhodně ani neurazí. Žádné další nedostatky hru netrápí a také díky tomu se její hratelnost vyšvihla docela vysoko. Super zábava i na dlouhé hodiny.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

PavelH

PavelH | 07.10.16 v 09:54

Super hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 02.08.16 v 12:41

nu nevím


galerie

Bullet Train Bullet Train Bullet Train Bullet Train