recenze

Homerun Battle 2

Homerun Battle 2

Baseball není v našich končinách zrovna ten nejoblíbenější sport, ovšem i přes to má hra Homerun Battle 2 ty nejlepší předpoklady, aby vás zaujala.
Vaším jediným úkolem tu je odpalovat nadhazované míčky co nejdále a nejlépe úplně mimo hřiště. Zní to sice dost jednoduše, ale vezmeme-li v potaz fakt, že můžete soutěžit s lidmi po celém světě a své výsledky si porovnávat v hi-score tabulkách, už to zase tak triviální není.

Hra se ovládá pohybovým senzorem, přičemž nejlepší je strefit se do míčku maličko zespodu, aby letěl přiměřeně velkým obloukem a dokázal alespoň nějakou chvíli odolávat gravitaci. Občas se naskytnou i míčky navíc, při jejichž zdařilém odpalování jste odměňováni bonusy, jako například body, několika odpaly navíc atd. Soutěžit můžete rovnou v 6 herních módech, přičemž za vítězství vám budou přidělovány body, jež můžete utrácet za spoustu maličkostí. Kromě toho, že je nutné být při hraní této hry neustále připojení k internetu, není nic, co bych jí mohla vytknout. Chytí vás a už nepustí.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Homerun Battle 2 Homerun Battle 2 Homerun Battle 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce