recenze

Hell Buggies

Hell Buggies

Válka zuří a na bojiště, kde se právě odehrává, jsou poslány tanky. Těmto nepřátelským strojům stojí v cestě jeden nenápadný tank, který ovládáte právě vy. Váš úkol je jednoduchý. Stůj co stůj ubránit vaši orlici před nájezdy ostatních. Říká se, že nejlepší obrana je útok. Tak tedy do útoku!
Kolem vás to není zrovna klidné. Všechno bouchá a nikdo se nechce dát na ústup. Inu co, stejně musíte všechny protivníky zničit vy sami.

Ač je vaše orlice chráněna, neznamená to pro vás žádnou úlevu. K úspěchu je nutné vydat se na zteč dobrovolně. Musíte nejprve prorazit pár obraných bloků a pak už jen přesně zamířit hlaveň na nepřátele. Několik zásahů znamená jejich zničení a vy se můžete hbitě odebrat k dalšímu cíli. Po očku stále sledujete své výchozí stanoviště, jestlipak není pod nepřijemnou palbou. V okamžiku devastace všech přítomných armádních strojů, postupujete dále. Snahu vám znesnadňují již zmíněné bloky, jimiž je nutno se prostřílet, a obrněnost strojů Pečlivě ale sledujte hrací plochu, neboť se někdy nějakým omylem stane, že v bitevním poli přistane nějaký ten bonus. Rozhodně není žádný důvod, proč ho tam nechat jen tak povalovat.

Zábavná akční hra, u které se dozajista vyřádíte. A určitě si mnozí z vás vzpomenou na podobné boje na televizní obrazovce se zasunutou žlutou kazetkou v jednoduchém herním systému. Nemám pravdu :-)?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

PavelH

PavelH | 03.05.20 v 06:45

Dobrá hra

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 22.06.17 v 18:22

je mi to povědomé

Raleon | 03.01.09 v 01:10

Niekde som tuto hru uz videl pod inym nazvom


galerie

Hell Buggies Hell Buggies Hell Buggies

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce