recenze

BufoStorch

BufoStorch

Máte rádi klony Moorhuhna? Tak se mrkněte na jeden velice povedený remake. Střílejte místo slepiček čápy a uvidíte, že si užijete stejnou zábavu jako u slípek. V pěkném prostředí se budete cítit jako doma, takže už na nic nečekejte a zkuste si to! ;)
Moorhuhn od společnosti Phenomedia AG je už tak známý, že ho jistě nemusím představovat. I když má princip celkem jednoduchý, je velice chytlavý a dá se na něm pěkně ujet. Znám několik lidí, kteří u střílení slepiček dokáží strávit několik hodin v kuse.

Pokud jste se již podívali na původní slepičky, můžete teď společně se mnou srovnat dílko, o němž bude tentokrát řeč. Jedná se o jeden z mnoha klonů již zmiňovaného dílka. Tentokrát se ale podle mého názoru jedná o velice podařený remake. Prakticky bych mohl říct, že autoři jen vyměnili slípky za čápy, ale jinak grafické provedení je celkem na podobné úrovni. Když se podíváte na obrázky, možná se vám tak zalíbí, že nebudete ani chvilku váhat a hru si stáhnete. Pokud tomu tak je, tak je to správně. Mnoho lidí dává důraz na první dojem podle screenů. Ani já nejsem výjimkou.

Tak ihned po spuštění se můžete hned pustit do střílení. Před tím si ještě musíte navolit přezdívku a můžete se také pustit do online hry po síti. Jak už jsem říkal, místo slepiček tu máte za úkol sestřelit letící čápy. Jsou od vás různě vzdálení a podle toho také získáváte odpovídající bodové ohodnocení po jejich trefení. Vše skutečně vypadá tak dobře jako v Moorhuhnu. Dokonce i střelka a čísla mi připadají dost podobná. No je jasně vidět, kde si brali autoři vzor. ;) Na vše máte časový limit, takže se s ničím moc nezdržujte. Nacházíte se u horského jezírka, pomocí myši na okraji okna se můžete pohybovat vpravo a vlevo. Jinak vám postačí jen levé myšítko na střílení. Jen si dávejte pozor na letadlo. Pokud jej trefíte, přijdete tím o 25 bodů. Možná se to nezdá, ale v konečném výsledku je to pak znát. Jakmile vyprší časový limit, možná se zapíšete do tabulky nejlepších hráčů, ale to samozřejmě záleží na výši vašeho dosaženého skóre...

Co říci závěrem? Máme tu velice povedený klon Moorhuhna, u kterého možná strávíte také dlouhé hodiny. Grafika je vskutku příjemná na pohled a všechno to pěkně ladí. Chybí mi zde jen nějaká hudba. Zvuky střílení vám možná také za chvíli polezou na nervy, ale naštěstí si můžete vypnout zvuk ne? ;) Pokud jste naladěni na takové akční střílečky, určitě vám tahle gamesa nesmí ve sbírce chybět. A ti z vás, kteří hledají nějakou zábavu, ji právě teď v podobě BufoStorch našli...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

TORUNA | 08.03.05 v 17:14

OOHHHHKKKKKKKKKKKKKKKKCCCCCCCCCCCCCCCCIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHJJJJJJJJJJJJJJJJJBN
HHHHHHHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHHHH


galerie