recenze

Zeit Formula

Zeit Formula

Když se řekne "vesmírná střílečka," myslíte si, že tento žánr už nemá čím překvapit? Možná vás Zeit Formula překvapí, možná ne. Ale za vyzkoušení určitě stojí. Zachraňte se mezi hordami nepřátel, nebo zemřete bídnou smrtí!
Zeit Formula se nemůže pyšnit tím, že by byla originální, to však automaticky neznamená, že by nebyla dobrá a hratelná, ale o tom později. Jedná se totiž o další z mnoha vesmírných stříleček, kdy se ocitáte v kokpitu bojové lodě a letíte kupředu mezi hordy nepřátel. Nejdříve jde o snadné terče vaší střelby, později narážíte na čím dál tím sofistikovanější protivníky. Na druhou stranu ale získáváte stále lepší a lepší zbraně. Příjemnou novinkou je občasné objevení se vám přátelské skupiny spolubojovníků, kteří tu a tam píchnou. Hra je rozčleněna do úrovní, jež jsou zakončeny bossy, což ale zase není nic překvapujícího.

Hratelnost není špatná, i když výtečná také není. Zeit Formula je mírně nadprůměrná z nepřehledné kopy jí podobných games. Tomu odpovídá i technické zpracování, grafika by určitě mohla být lepší, stejně jako hudbení doprovod a zvuky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Zeit Formula Zeit Formula Zeit Formula

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce