recenze

Mania Drive

Mania Drive

Mania Drive je mimořádně kvalitním závodním simulátorem, který si za vzor vzal legendární Trackmanii. A dobře udělal – jedná se totiž o perfektní dílko, které skvěle pobaví na několik dlouhých hodin.
Mania Drive je skvělým závodním simulátorem, který nenechá jediného příznivce rychlých kol chladným. Pokud máte rádi sérii Trackmania (vyzkoušejte například freewarovku Trackmania Nations), pak budete jako doma – Mania Drive je totiž titulem, který si právě z Trackmanie bere plagiátorským způsobem jen to nejlepší…

Ačkoliv je Mania Drive již od počátku vývoje zaměřena spíše na multiplayer, hráč má k dispozici i dvanáct ryze singleplayerových tratí. Zde má po vzoru Trackmanie za úkol jediné; projet zadanou dráhu do stanoveného časového limitu. A je na vás samotných, jak toho dosáhnete – závodiště jsou totiž obvykle lemovány skokánky, loopingy a jinými překážkami. Zamrzí snad jen vozový park, který je zastoupen pouze jediným vozidlem. Na druhou stranu musíme pochválit fyzikální model – ten stařičký Renault Clio se chová opravdu realisticky!

Hlavní trumfy však Mania Drive vytahuje v případě technického zpracování. Grafika je mimořádně povedená, hudba znějící při hraní je taktéž velice příjemná. Připočtěte si k tomu skvělou hratelnost a máte jasno!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Petosko

Petosko | 27.02.16 v 12:16

závodní se dají :)

jakub kalita | 02.06.06 v 18:20

mám nový internet tak zkouším stahovat a hledám kontakty na hry je mi 12 let tak zdravím všechny pařiče

Marcel Vyskočil | 20.05.06 v 14:37

Jeto fakt něco dobrýho doporučuje Granmaster Alchymista Waldermon


galerie

Mania Drive Mania Drive Mania Drive Mania Drive