recenze

BloodTC

BloodTC

Kde jsou ty časy legendární akce Blood? Zombie, mniši s kulomety, ruční plamenomet, parádní brokovnice… no přece na FreeGame.cz!
Velmi milé překvapení, když se mi do rukou dostala předělávka klasického Bloodu. Ona to svým způsobem není až tak předělávka, spíše vylepšuje některé grafické niance a dovoluje hru spustit na moderních strojích. Ten zbytek je už to, co každý očekává, krvavá a nemrtvá akce.

Jestli si vzpomínáte, tak začátek je o vykouknutí z hrobu a pak už jenom o nabrání na vidle prvního nemrtvého. Cíl nebyl až tak důležitý, ale Blood má dokonce i příběh. Do rukou se vám dostanou klasické zbraně jako brokovnice nebo kulomet, ale těšit se můžete i na dynamit nebo můj oblíbený (i když často selhávající) mini chrlič ohně. Možností, jak likvidovat nepřátelé, mezi které se počítají i „commando“ mniši, je mnoho, ale většinou je nejspolehlivější dávka broků. Ti, kdo nehráli tuhle bombu, budou určitě stejně nadšení jako staří veteráni.

Určitě vyzkoušejte i obrovskou hromadu bonusových map, které jsou vesměs sice jenom zase o normální likvidaci nepřátel (na tom ale není nic špatného), ale některá místa jsou opravdu speciální.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Vladimír Dlesk | 25.11.17 v 14:46

Kdysi jsem hrával a už tenkrát to byla naprostá pecka, ta hudba, zvuky atmosféra, jsem si dlouho říkal že bych si to zahrál a najednou tohle! Nemůžu se hodiny odtrhnout, jede i na W10.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 28.07.16 v 19:50

ty jo to je super podobnou neboli skoro stejnou hru jsem kdysi hrávala když jsem chodila ještě na základku

Nikdo | 01.06.13 v 15:44

Tahle hra je jako Doom navíc jsem to nikdy nehrál.... :D

b | 05.01.13 v 20:26

skoda ze neni mp, jinak klasika.... ale bez mp to neni ono a na hru, ktera origo bejala na 166 MHz je P4 traparna.....

Antalas

Antalas | 12.12.12 v 11:03

Zbožňuju Blood 1... Ten humor jaký měli vývojáři nemá jen tak někdo... Při první misi musí snad všem vykouzlit úsměv na tváři vstup do pohřební síně kostela. Obrovský nápis REST IN PIECES je zkrátka k nepřehlédnutí. :) Další (přímo až kontroverzností) by za zmínění stál každý mrazák nacházející se ve hře. Nejen že při vstupu do každé kuchyně je přímo až do očí bijící extrémností na pecích smažící se krysy, ale při otevření každého mrazáku lze najít vždycky kus dobrého lidského těla k nakousnutí... A aby toho nebylo málo, když jsem přišel k umyvadlu v druhé misi a zmáčkl USE KEY... no aby mně nepotěšil takovej kec jako když Caleb řekne ,,I LIKE MY HANDS BLOODY" :)

Twister

Twister | 28.10.12 v 00:44

Choozee: Určitě vyzkoušej bonusový materiál. Ta komunita, co se kolem toho začíná točit, dodává slušný materiál. HF :)

Chozee | 27.10.12 v 22:34

No zatim je to tc ještě dost v plenkách, funguje skvěle přes dosbox, hraju tak originální CD a nemá chybu


galerie

BloodTC BloodTC BloodTC BloodTC