recenze

Blindsight

Blindsight

Už dlouho toužíte po adrenalinové zábavě, kterou vám zatím žádná hra nenabídla? Blindsight vám toto přání splní naprosto s přehledem, a to svým originálním pojetím a hlavně pak rychlou a zběsilou akcí!
Jak vidno, v perexu jsem hru vychválil a rozhodně tyto slova nepřijdou na zmar, Blindsight si totiž toto ohodnocení určitě zaslouží. A o čem, že tato gamesa je? Objevujete se na začátku dlouhého tunelu, kterým musíte proletět od začátku do konce. Ale jelikož má hra třetí rozměr, situace se značně znesnadňuje.

Vaší loď ovládáte s pomocí myši, se kterou se pohybujete tak, abyste se vyhnuli všem nástrahám. Po většinu času cestou tunelem vám v cestě stojí stěna, jež téměř překrývá celý průměr potrubí a vy tak musíte opatrně proletět malou skulinkou, protože jakákoliv srážka vám ubírá trochu života. Naštěstí máte dva druhy zdraví. Jedno je vyčleněno právě pro zmíněné nárazy a druhé pak pro palbu nepřátelských lodí. Ty můžete ničit pomocí kulometu a naváděných raket. Mezi těmito zbraněmi si přepínáte klávesou Tab a na onen svět přivedete nepřátele za pomoci prvního tlačítka myši. Její druhé tlačítko pak slouží k naklonění lodi o 90 stupňů, takže můžete proletět i nahnutými skulinkami a tato funkce vám nespočetněkrát zachrání jeden ze tří životů. Ve hře je spousta úrovní, které se naštěstí moc neopakují. Ač se zdá koncept dnešní hry vcelku složitý, po zahrání si budete říkat jak je to jednoduché a geniální (jednoduchý je pouze koncept, samotná hra je o fous těžší).

Co musím pochválit je skvělá grafika, hlavně tedy vaší lodi, na kterou pohlížíte z pohledu třetí osoby. Nadevše musím ale vyzdvihnout hudbu. Je vskutku skvělá! Skladeb je mnoho a navíc si můžete před každou misí vybrat, jaký hit bude doprovázet vaše snažení. Co více si přát? Takhle vymazlený titul už jsem neviděl pěkně dlouho a nechat si ho ujít, to by byla určitě škoda. Doporučuji!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Blindsight Blindsight Blindsight

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce