recenze

The Enchanted Kingdom: Elisa's Adventures

The Enchanted Kingdom: Elisa's Adventures

Tohle je příběh krásné Elisy, které až do jistého okamžiku žila jako sirotek. Ale co když je to královská dcera a její osud bude úplně jiný, než si myslela? Pomozte jí objasnit její minulost a zajistit budoucnost.
Elisa se bude pohybovat po mapě, vždycky se zastaví na některém území, kde bude mít více či méně úkolů. Hra v sobě kombinuje několik stylů. Ze všeho nejdříve se naučíte hledat předměty podle seznamu. Nejde však o hledání velkého množství různých věcí, ale stejných. Například pět prstenů, pět svíček atd. Takže hráč, který slovíčkům dobře nerozumí, je může vytušit intuitivně. Dále si pohrajeme s kameny. V prvním případě budeme hledat nejdelší řetězec tvořený ze stejného druhu run, ve druhém půjde o klasickou přesmyčku, v níž budeme přehazovat kameny tak, abychom vytvořili nejméně trojici těch stejných. Vždy se úkol váže k nějakému vyššímu. Například musíte postavit mlýn atd. Levely jsou prokládány dialogy, které objasňují jejich vývoj. Setkáte se se spoustou zajímavých postav, které budou Elise nápomocny. Ale budou zde i překážky. Pobaví vás grafika a velmi pěkná hudba, naopak je škoda, že autoři trochu více nepozměnili prostředí, v nichž se nacházejí minihry s kameny.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

IceSoft

IceSoft | 05.10.16 v 23:50

Dobrá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 02.09.16 v 17:24

dobré na procvičování mozku

MartyPilsen

MartyPilsen | 09.12.15 v 18:05

Nedávno jsem hrál něco podobného..

hajzlos

hajzlos | 30.07.15 v 19:38

dokola to samé

trh | 23.10.11 v 15:48

ztrfj


galerie

The Enchanted Kingdom: Elisa's Adventures The Enchanted Kingdom: Elisa's Adventures The Enchanted Kingdom: Elisa's Adventures The Enchanted Kingdom: Elisa's Adventures The Enchanted Kingdom: Elisa's Adventures

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce