recenze

Atlantis. Mysteries Of Ancient Inventors

Atlantis. Mysteries Of Ancient Inventors

Dávno ztracená Atlantida již byla předmětem mnoha her. Dnes se podíváme na svéhlavou dívku, která se rozhodla ji najít. Pomozte jí překonat všechny překážky, hledat předměty, které bude na své cestě potřebovat, a konečně vyrazit za dobrodružstvím.
Tato hra patří do kategorie tzv. hledacích her. Je zde přímo nutná aspoň základní znalost angličtiny, jelikož budeme hledat předměty podle sepsaného seznamu. Samozřejmě, že je možné použít nápovědu, ale to nejspíše nebude to pravé ořechové. Vaším úkolem je posbírat všechny věci, které se v seznamu nacházejí, z poněkud rozházených pokojů, šuplíků, chodeb atd. Jakmile věc vidíte, jednoduše na ni klikněte a ona sama ze seznamu zmizí. Důležité je, že vás hra nebude penalizovat, kliknete-li na nesprávný předmět, což je výhoda oproti mnoha jejím příbuzným, kde naopak půjdete s body dolů. Můžete si zahrát ve dvou módech, a sice relaxačním, kde vás nebude obtěžovat časový limit a již zmíněné penalizace, nebo na čas, kde si zase naopak užijete mnohem více adrenalinu a napětí. Hra je průběžně prokládána dialogy, jimž porozumí i začátečník. Velkou nevýhodu však spatřuji v provedení možností výběru. Jestliže si hráč zvolí zásuvku, kterou se rozhodl prohledat, hra mu neumožňuje z této zásuvky odejít a neustále opakuje level. Jediným únikem pak často bývá odejít do hlavního menu a spustit hru znova. Sice nepojedete úplně od začátku, ale omezení to již je. Naopak vás může příjemně překvapit grafika a nenásilné ozvučení, jež vás bude provázet po celou dobu hry.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

PavelH

PavelH | 06.10.16 v 13:22

Pěkná hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 04.10.16 v 18:32

zase něco pro můj mozeček


galerie

Atlantis. Mysteries Of Ancient Inventors Atlantis. Mysteries Of Ancient Inventors Atlantis. Mysteries Of Ancient Inventors Atlantis. Mysteries Of Ancient Inventors

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce