recenze

Combatant Area

Combatant Area

Pojďte si zahrát dnešní jednoduchou akční hříčku z dílen MyPlayCity. Stanete se řidičem tanku a budete bránit svoji základnu proti nepříteli. Čeká vás 40 různých levelů. Dokážete ubránit sebe a základnu, která nesmí být zničena, proti slušné přesile?
Zajímavě zpracovaná hříčka, ve které budete ovládat tank, jak jsem zmínil v perexu. Proti vám bude postaveno vždy několik různých typů tanků, které jsou různě vyzbrojeny. Můžete si vybrat ze 3 obtížností a pustit se do hraní. Pokud prohrajete, tak nezoufejte, protože hra nabízí možnost začít od úrovně, kde jste skončili, bohužel samozřejmě s nulovými body.

Velkou výhodou hry je, že nabízí možnost hraní ve dvou na jednom počítači. Tak se hra naštěstí stane zábavnou, protože hrát sám není nic, co by dokázalo pobavit na delší dobu, zvlášť u téhle hry to rychle omrzí. Navíc se ve dvou dá krásně spolupracovat, takže jestli někoho máte po ruce, vyzkoušejte :-).

Pokud zničíte nepřátelský tank, objeví se (ne vždy) na místě jeho zničení nějaký bonus, který buď vylepší váš tank, nebo vám jinak pomůže zvítězit, čímž hra získává více na zajímavosti a můžete být i občas překvapeni, z jak svízelné situace se dostanete.

Nečekejte žádnou „vymakanou“ 3D akci, vše uvidíte seshora, přesto není grafika na špatné úrovni. Základna je umisťována vždy na náhodném místě na mapě, někdy jsou nepřátelé opravdu blízko ní a vy naopak dále, takže musíte plnou parou k základně, nejdřív ubránit její blízké okolí a pak opatrně postřílet všechny zbývající tanky. Ze začátku jednoduché, ale přituhne. Jak daleko se dostanete?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

ywan | 06.12.07 v 00:28

Pamatuju jak jsme s brachou smažili tuhle pecku na 8-bit videohrach a musim řici že mě bavila vice než tato verze, hlavně kvuli vetšim možnostem zlepšovani... ale asi už jsem stary:)


galerie

Combatant Area Combatant Area Combatant Area Combatant Area

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce