recenze

B-Intruders

B-Intruders

Vzpomínáte s chutí na legendární Space Invaders? Což takhle dát si jejich klon špičkové kvality? Neváhejte a vyzkoušejte. Kupa levelů, skvělé zpracování, spousta možností. Chuťovka pro všechny hráče.
Společnost BGames je jistě naším pozorným čtenářům známá díky sérii vskutku kvalitních vesmírných stříleček
Lethal Judgment 2 - Orbital Apokalypse a Lethal Judgment 3, které vynikaly precizním zpracováním a nabídly spoustu zábavy. Nedávno autoři vydali nový počin nesoucí se v podobném duchu. V tomto případě se však nejedná o klasický příklad space shooteru, nýbrž o klon legendárních Space Invaders. Nelze nepřipomenout skvěle zpracované téma vydané na počest tohoto herního nestora.

Na herním principu nelze prakticky nic měnit. Tentokrát myší ovládáte malou raketku v boji proti spoustě vyřádkovaných nepřátelských vesmírných raket. Příjemným zpestřením je mnoho různých power-upů od brnění po další druh střel a jiné libůstky. Orientovat se v obrovské vřavě je však zatraceně těžké a projít hned první level je slušným oříškem. Pokud se vám ho podaří rozlousknout čeká vás hned 7 různých světů, které se postupně otevírají. Další motivací jsou různé bonusové minihry. To vše v kvalitním grafickém a zvukovém kabátku, přesně jak je u hochů z BGames zvykem. Škoda jen vyšších hardwarových nároků. Máme tu však jeden z nejlepších klonů Space Invaders, jaké kdy vyšly. Určitě by neměl ujít vaší pozornosti. Bavte se!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

B-Intruders B-Intruders B-Intruders

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce