recenze

Aftermath

Aftermath

Takový malý Half-life je ten dnešní kousek Aftermath. Nebo že bych přestřelil? Nebo že bych se zmýlil? Tak na tyto otázky si budete muset při hraní této pěkné 3D doomovinky odpovědět sami, moji herní přátelé…
Atmosféra je základ každé hry. Většině her se nepodaří této zásadní věci vůbec se přiblížit, natož ji vyladit do optima. V případě dnešního tři dé kousku si myslím, že se to autorovi Mike Stolzovi vcelku i povedlo…

Takže po pořádku. Aftermath je klasická doomovka (či spíše qvákovka), ve které jde hlavně o to přežít a udělat si rozsáhlou exkurzi do temných zákoutí a kobek plných prapodivných kreatur. Proti nám, členu zdecimované kolonie kdesi na neznámé planetě, stojí různí Muta-secti (hmyzoidní mutanti), Ghoulové (radiací zmutovaní kolonisté), prapodivní Scummerové či Iron Knights (původní obyvatelé planety zformovaní do záludných komand). Nic proti gustu, inovativní to tedy moc není, ale dá se to v klidu hrát. Navíc grafika je na freeware kousek pěkná, tu a tam se i lekneme, když na nás z neosvětleného koutku vystrčí růžky nějaká ta mrška. A to že jsou tyto mršky hbité jako ještěrky (nic osobního Marku :) asi není třeba rozebírat.Takže suma sumárum jděte do toho.

Když se vrátím zpátky k atmosféře hry - zkuste si uprostřed bitevní vřavy v potemnělém podzemním sále plném Ghoulů přivřít oči a hned pochopíte, co jsem tím myslel.

PS - v souboru "gamesforfree.exe" je obsažen spyware. Není však nutné tento soubor spuštět ani pro hraní, ani pro instalaci, takže ho ignorujte pro čistý chod.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Trident | 11.03.07 v 14:08

Nerozumím tomu.. Stáhl se mi něco přes 6MB soubor, po jehož instalaci a spuštění se ocitnu v jakési obdélníkové kobce 2x1m... Nic víc.. Tím hra končí.. Žádné scenerie, nic. Není to nějaký vtip?

poter | 17.09.06 v 13:55

Dobré recenzie.

Jozef Blecha | 17.09.06 v 13:50

Dobrý program je Ewido Anti Spyware.Ak máte rezidentný štít
Ewido ho nájdea môže odstrániť ten Spyware.Možete ho stiahnúť na stránke: http://www.ewido.net/en/download/

marian | 12.06.06 v 09:58

Wow! Díky! Za minulé dny už třetí pochvala čtenářů za mé recenze! Budu si muset dát pozor, aby mi nevystřelil nosík příliš vysoko! :-D

Twister | 09.06.06 v 23:37

Ignoruj ho , takových běhá po světe moc a co je horší ta nemoc se rozšiřuje. Jinak pěkné recenze , jen tak dál

marian | 09.06.06 v 14:14

Toho blba si pro příště odpusť!!! Mám nainstalovaný Avast a ten mi při instalaci hry NIC nezaregistroval. Teprve na tvoji připomínku jsem doinstaloval AVG a to teprve "zakvičelo" na spyware. Takže pokud příště zvládneš emoce a budeš komunikovat na trochu jiné úrovni, budeš mi partnerem pro diskusi.

UnHynek | 09.06.06 v 13:56

Spyware je umisten jen v souboru "gamesforfree.exe", ktery neni nutny pro spusteni hry - ignorujte tedy tento soubor - stejne se jedna o nejakou reklamu nebo co.. sam tu hru hraju a nemam nejmensi problem!

Hawk | 08.06.06 v 20:55

Ty b--e, máš tam virus! Příště jsi ty šplechty pokus nainstalovat nejdřív sám, b----e!


galerie

Aftermath Aftermath Aftermath

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce