recenze

Warning: Fragile! - Chapter I

Warning: Fragile! - Chapter I

Jste kapitán Bingler, který ve vesmíru doručuje poštovní zásilky. Práce ho moc nebaví, ale když už mu na stole přistane tajemný balíček, dokáže se „hecnout“ a jde pracovat. V prvním díle se budete zabývat především vesmírnou lodí, která moc nefunguje, a odletovou fází.
Pozor: křehké. Obvyklý nápis na neobvyklé zásilce. Nikdo neví, co je vevnitř, což každopádně svědčí o poctivosti této firmy. Na vás je tento balíček doručit. Bez platné odletové karty a funkčního plavidla to ale zkrátka nepůjde.

Máte rádi adventury? Tady je další z nich. V předchozích odstavcích bylo naznačeno leccos o ději a prostředí, takže teď k samotné hře. Ta nevybočuje nijak ze zaběhnutých postupů adventur. Takže se těšte na plné kapsy předmětů, jejichž budoucí použití neznáte, ale jelikož se chůzí a povídáním s roztodivnými postavami moc daleko nedostanete, jedinou šancí je použít nalezené předměty tím „správným“ způsobem.

Point-and-click hra v pěkném barevném prostředí a s nějakou tou animovanou scénkou, která celkově působí docela slušným dojmem. Vyzkoušejte sami.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Warning: Fragile! - Chapter I Warning: Fragile! - Chapter I Warning: Fragile! - Chapter I