recenze

Coyotes Tale: Fire And Water

Coyotes Tale: Fire And Water

Tohle si zkrátka nemůžete nechat ujít. Hříčka, jež vás provede všemi možnými končinami, dotkne se mystérií a vytvoří nezapomenutelnou atmosféru, bude jistě skvělým zpestřením dne. A určitě nezůstane jenom u jednoho. Staňte se bohyní ohně či vody a zkroťte živly.
Jak už jsem naznačila, můžete si vybrat, zda budete hrát za bohyni reprezentující oheň nebo naopak vodu. Každá je jiná, ovšem každá musí projít celým kruhem ostatních bůžků, jež jim budou zadávat spoustu rozličných úkolů. Platí zde jeden level, jeden bůžek, plus mezilevel, za nějž dostanete nějakou relikvii jako dar či požehnání. Hlavní levely jsou koncipovány na principu hledání předmětů podle obrázku či podle slova. Pokud máte raději znázornění obrázky, pak přejděte klidně na tento mód, je to jistě mnohem rychlejší, zvláště když nemáte dostatečnou slovní zásobu. Pak už jen stačí klikat na nalezence, dokud je co nacházet. Mezilevelů se můžete vzdát, ale ztratíte tak nárok na relikvii, což by byla jistě škoda. Proto se o vyřešení aspoň pokuste. Mnohdy jsou to hlavolamy, nad nimiž je potřeba se skutečně zamyslet a nelze je vyřešit okamžitě. O to více je však hra poutavější a zajímavější. Bavit vás budou grafické efekty, grafika jako taková a pěkná harmonická hudba.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Coyotes Tale: Fire And Water Coyotes Tale: Fire And Water Coyotes Tale: Fire And Water Coyotes Tale: Fire And Water Coyotes Tale: Fire And Water

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce