recenze

Two of a Kind

Two of a Kind

Two of a Kind je klasická point'n'click adventura, která jistě potěší každého fanouška tohoto žánru. Nabízí totiž skvěle promyšlený příběh a dlouhou hratelnost - vlastnosti, které jsou hybným motorem všech skvělých adventur.
Píše se rok 1301 a na planetu Zemi dopadá malý meteorit, na který ale místní populace rychle zapomíná. O 500 let později se však ve vesnici Bluff City nedaleko jeho dopadiště začnou dít divné věci; každé v ní narozené dítě totiž do vínku získává i jednu z nadpřirozených schopností. Dokonalým příkladem těchto lidí jsou i Tim a Tiffany Walterovi, Tim totiž disponuje levitací a jeho sestra dokáže mluvit se zvířaty. Trochu podivná kombinace, co říkáte? Jejich nevídané schopnosti ale ve hře dokonale využijete, v dějové linii byste se bez nich rozhodně neobešli.

Příběh hry se točí kolem krádeže vzácného krystalu z místního muzea, který máte za úkol vyřešit. Projdete tak několik desítek lokací, jejichž grafické zpracování bohužel značně zaostává. Tuto skutečnost ale jistě každý adventurní fanoušek lehce přenese přes srdce, hratelnost tím totiž vůbec neutrpí. A nutno říct, že Two of a Kind nabízí hratelnost pekelně dlouhou! Stahujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Petr Zuzanek | 16.01.24 v 05:37

EXPRESNÍ A FLEXIBILNÍ PŮJČKY Dobrý den, hledáte legálního a spolehlivého věřitele? Potřebujete půjčku? Potřebujete naléhavou finanční pomoc? Potřebujete naléhavou půjčku na splacení svých dluhů? Nebo potřebujete kapitálový úvěr ke zlepšení svého podnikání? Půjčku můžete získat od 20 000 Kč do 50 000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou 2%. Pokud máte zájem o půjčku, kontaktujte mě pro více informací prostřednictvím EMAIL: Petrzuzanek3@gmail.com


galerie

Two of a Kind Two of a Kind Two of a Kind Two of a Kind

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce