recenze

That Night Before Act 4

That Night Before Act 4

A je to tu, konečně poslední díl, kde se náš příběh velmi zajímavě uzavírá a můžu vás ujistit, že konec bude opravdu tak trochu (ale opravdu jenom trochu ;)) šokující. Vžijte se tedy naposledy do kůže Roye a pomožte konečně dostat známé zločince za mříže!
V prvním, druhém a třetím díle se nám velmi hezky rozvětvil příběh, který konečně dnes jde do finále a nutno podotknout, že vás celý finiš opravdu překvapí. Vhodné je myslím říci i to, že titul obsahuje jak epizodu číslo čtyři, tak i epizodu číslo pět, jež bude trochu akčnějšího ražení.

Hlavní hrdina Roy zjistí, že byl opět podveden a že jeho milá je pořád zavřená za nedobytnými dveřmi. Její proradná sestra se pak neustále snaží získat obrovské bohatství, ale cesta k zisku se komplikuje. Mám-li to shrnout, pak máme před sebou zcela určitě nejzajímavější dobrodružství, které své předchůdce překonává snad ve všech oblastech a ještě přináší spoustu nového. Dohrání pak bude už vyžadovat tak trochu více vašich schopností, protože s rostoucí délkou vzrostla i celková obtížnost. Pokud budete tápat, neváhejte opět zkusit specifikovat svůj problém a zeptat se v diskuzi, kde vám zkusím co možná nejlépe pomoci.

Co se týče známých problémů s ukládáním pozice, tak i zde vás musím zklamat, protože se mi opět nepodařilo korektně pracovat s danou pozicí, což je zde opravdu velká škoda. Jinak jak již bylo řečeno, příběh se zde uzavírá, a proto nehráli-li jste předchozí epizody, rozhodně s touhle nezačínejte, neboť by vám unikla strašná spousta věcí, které jsou pro tento příběh klíčové. Závěrem musím říci, že se autoři opravdu vytáhli a vytvořili skutečně velmi zajímavou a úzce spjatou sérii, kterou stojí za to okusit. A pokud se vám náhodou nebude líbit, není problém sáhnout po jiných titulech ze sekce adventur, jež se v dohledné době opravdu solidně rozroste.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

That Night Before Act 4 That Night Before Act 4 That Night Before Act 4 That Night Before Act 4 That Night Before Act 4