recenze

Flashbax

Flashbax

Patříte také do dlouhé řady milovníků adventur? Pokud zní vaše odpověď kladně, pak určitě nepřehlédněte dnešní hru s názvem Flashbax, která nabízí promyšlený příběh a hlavně dlouhou hratelnost. Stahujte!
Představte si, že se probudíte v neznámé cele, nepamatujete si jak se jmenujete a hlavně vůbec netušíte za co vás uvěznili. Dveře vaší místnosti jsou obehnány laserovými paprsky a na vás čeká těžký úkol; dostat se ven. Přesně do této pozice vás staví zajímavá sci-fi adventura Flashbax od týmu s humorným názvem Mucas Farts.

Po spuštění Flashbaxu každého adventurního fanouška jistě potěší především dobře vymyšlené logické hádanky, které na sebe smysluplně navazují. Naštěstí se tak nedočkáme zběsilého kombinování vzájemně vůbec nesouvisejících předmětů, které je velkým nedostatkem mnoha jiných adventur. Grafické zpracování je na dnešní poměry sice trochu zastaralé, nicméně rozlišení obrazovky 320×240 pořád stačí k dobrému hernímu zážitku. Naopak hudební a zvukové kulise nemám co vytknout, ta dopadla na výbornou.

Co dodat? I přes některé nedostatky je Flashbax výborná adventura, která si zaslouží vyhřáté místečko na vašem harddisku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Flashbax Flashbax Flashbax

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce