recenze

Al Gurbish in...nick it and run!!!

Al Gurbish in...nick it and run!!!

V městě zvaném Thathurst se chystá velký ceremoniál spojený s předáváním cen. Ale bezpečnostní složky odhalily komplot, jehož cílem je ukrást hlavní cenu. A protože nikdo přesně neví kdo, kdy, a kde se loupež uskuteční, je do akce povolán jediný momentálně volný detektiv, aby se infiltroval do podsvětí a sošku odcizil raději on, než skutečný zloděj.

Kdo ví, třeba si úspěšným splněním této mise vysloužíte lepší pověst, než je ta dosavadní, nejhoršího a nejpraštěnějšího člena policejního týmu.

Al Gurbish rozhodně není prototypem strážce zákona, který by budil respekt. Je malý a lehce natvrdlý. Ovšem rozkazy neodmítá, a tak se vydává do ulic, aby zjistil, jak se věci mají. Město je rozděleno do mnoha lokací, jež postupně navštívíte, a najdete v něm nejenom na první pohled nepotřebné předměty, ale také zvláštní postavy, s nimiž budete muset vést rozsáhlé rozhovory, než se něco kloudného dovíte. Dialogy jsou sice vtipné, ale ne každý vám v postupu pomůže. Důležité je všechny informace vnímat, neboť jinak se brzy ztratíte.

Hra svoji délkou nepatří k nejkratším a více času, než zkoušení všech předmětů na všechno, vám zaberou rozhovory. A tak dobrá znalost anglického jazyka je de facto podmínkou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

david | 07.11.07 v 16:32

bella sára je nejlepší





galerie

Al Gurbish in...nick it and run!!! Al Gurbish in...nick it and run!!! Al Gurbish in...nick it and run!!!