recenze

Lost In The Nightmare

Lost In The Nightmare

Bojíte se rádi? Jestli ano tak jste tady správně. Jestli ještě k tomu rádi hrajete adventury, tak se budete cítit jako ryba ve vodě. Lost In The Nightmare je čistokrevná hororvá adventura, která by žádnému adventuristovi nebo milovníkovi hororů neměla uniknout.
Vžijete se do role Buyaka Guneyho, soukromého detektiva, který se vydal do městečka Karabalta, ve kterém za záhadných okolností zmizeli tři turisti. Poslední, kdo je viděl, je majitel podivného hotelu, kam se náš hrdina ubytuje. Uprostřed noci se však zbudí kvůli záhadným zvukům vycházejících z druhého pokoje. Jde to vomrknout a zjištujete, že ... no to už nechám na vás abyste to zjistili, nebudu vám kazit požitek ze hry. Prozradím jen, že příběh je na velice dobré úrovni se spoutou zvratů a rozuzlení.

Graficky je na tom hra taky celkem dobře. Některé postavy byly převzaté z Half-Lifu, vlastně celý enginy mi připomínal Half-Life. Po hudební stránce je hra jěšte lepší. Hudba je pomalá, napínavá, strašidelná. K tomu si připočtěte množství strašidelných zvuků. Hudba a zvuky hodně přidávají na atmosféře, která je fakt výborná.
Z chyb bych zdůraznil jedině trochu těžkopádné ovládání a poměrně dlouhé načítací doby mezi jednotlivými lokacemi. Jinak je Lost In The Nightmare jednoznačnou volbou pro všechny fandy adventur, kteří se chtějí bát.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

harrison | 03.12.06 v 19:32

Ví někdo jetli na to existuje čeština???? pls

S4t4n | 12.09.06 v 21:08

Hehe dobra recenzia .... tomuto typkovi to ide :P


galerie

Lost In The Nightmare Lost In The Nightmare Lost In The Nightmare Lost In The Nightmare

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce