recenze

Rescue Your Dog

Rescue Your Dog

Pes, nejlepší přítel člověka. V této adventuře budete mít za úkol získat jej zpět od podivného muže, který s ním hned na začátku příběhu odejde. Jak těžký úkol to bude? Kdo je vaší herní postavou? Na tyto a jistě i mnohé další otázky vám zkusím poskytnout odpověď v této recenzi.
Jak jsem se již zmínil, váš pes se v úvodu této hry vypaří spolu s podivným mužem v obleku. Jelikož jej máte rádi, vydáváte se ho ihned hledat a na své cestě naštěstí nacházíte různé indicie, které vás vedou stále blíže vytouženému cíli. Jako mínus této hry bych však viděl její hlavní a jediný jazyk, kterým je němčina. Podle mého názoru se většina lidí u nás učí spíše anglicky, a proto by téhle gamese rozhodně prospěla i angličtina.

Nyní se však raději podívejme na zpracování ovládání. To se myslím zrovna moc nepovedlo. Ptáte se proč? Místo klasického klikání levým a pravým tlačítkem, kdy má každé z nich jiný význam, udělali autoři to, že do spodní lišty dali různé funkce na které musíte nejprve kliknout a teprve poté lze například mluvit s nějakou osobou. Přijde mi to jako zbytečná ztráta času a stejně ničemu nepomohla.

Grafická stránka této adventury vypadá na prvních lokacích poměrně slušně, ale jakmile se dostanete před jeden takový dům, patrně se rychle otřepete. Ani v grafice si totiž tvůrci této hry příliš nedali záležet a jedná se spíše o takový průměr až podprůměr.

Z toho nám zhruba vyplývá, že hru by mohl zachránit snad jedině příběh. Zda tomu však tak je musíte zjistit sami tím, že si tuto hru stáhnete a vyzkoušíte zahrát.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Rescue Your Dog Rescue Your Dog