recenze

Barn Runner Xmas 2: Wreck The Halls

Barn Runner Xmas 2: Wreck The Halls

Pravdou je, že v poloze ležmo Prick Peckard mnoho kriminálních živlů nedopadne. Aniž by se mu to jakkoli zamlouvalo, jeho další případ se odehrává v čase vánočním a jeho počínání máte naprosto ve svých rukou, respektive myslích.
Podezřelé události se tentokráte odehrávají v okolí kostela, kam se samozřejmě záhy vydáváte obhlédnout situaci a zahájit vyšetřování.

Když se objeví tajemná postava z minulosti našeho hrdiny, je v první řadě překvapen, že doposud žije. Jeho primárním úkolem však je zjistit, jaké nekalé praktiky se skrývají v hlavě zahaleného muže. Sám pastor v kostele už je lehce podezřelý tím, že vám s nezastíraným nadšením zabaví pánský časopis. Od tohoto okamžiku začíná přituhovat a vy se svou sbírkou předmětů budete zuřivě přemýšlet, na co by se daly po pečlivém prozkoumání použít. Jako v každé adventuře nemůžou chybět rozhovory se vším, co se hýbe. Kromě osob to budou opět roboti s neotřelým smyslem pro humor.

Máme před sebou povedené pokračování předchozího titulu, které se v základních rysech nezměnilo. To je sice dobře, nicméně někomu může chybět označování popiskem aktivních věcí. Takhle ztrácíte čas ťukáním na nepoužitelné objekty.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Barn Runner Xmas 2: Wreck The Halls Barn Runner Xmas 2: Wreck The Halls Barn Runner Xmas 2: Wreck The Halls Barn Runner Xmas 2: Wreck The Halls

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce