recenze

Jimmy The Troublemaker

Jimmy The Troublemaker

V této hře je právě ten důvod, proč odmítám uklízet nepořádek, zvláště ten na půdách. Náš hrdina totiž najde knihu, která ho po menší manipulaci přenese do úplně jiného světa. A teď je tu otázka, jak se dostat zpátky.
Možná Jimmy problémy přitahuje jako magnet, možná je to jen smůla, špatná karma, nebo matrix. Každopádně tato adventura obsahuje nejednu zapeklitou hádanku.

Jak se dostat z vězení? Jak odemknout zamčené dveře? Jak nenápadně šlohnout rybu? Toť jen některé zádrhely, které na vás čekají. Můžete to ignorovat, ale bez jejich vyřešení se zkrátka neposunete dále. Kouzlo adventur dále vězí i v nespočtu sesbíraných předmětů, u kterých předem nevíte, kde, kdy a zda vůbec se vám budou hodit. A tak budete klikat, chodit po všemožných lokacích, dostávat se do potíží a možná i trochu nadávat. Ačkoli jsou předměty v místnosti opatřeny nápisem, není lehké najít onu správnou kombinaci předmětů. Navíc vaše osoba, na kterou lze předměty rovněž použít, označena není. A tato neznalost mi hodně znepříjemnila začátek hry na půdě.

Samozřejmě nechybí bohaté rozhovory s (podivnými) postavami a občas vtipné dialogy či situace. Zkrátka solidní adventura pro všechny příznivce žánru.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Jimmy The Troublemaker Jimmy The Troublemaker Jimmy The Troublemaker Jimmy The Troublemaker Jimmy The Troublemaker

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce