recenze

Toy Story: Smash It! FREE

Toy Story: Smash It! FREE

Buzz Rakeťák v akci. Přesně zamiřte a sejměte všechny ty zelené mimozemšťany. Pomohou vám v tom různé střely a také postavení jednotlivých objektů. Postavičky z Příběhu hraček jsou stále kouzelné a dokážou zabavit.
S Buzzem „Vzhůru do nekonečna…“ Rakeťákem se pohybujete po ploše v dostatečné vzdálenosti od terčů vašeho zájmu. Vaším úkolem je z věžovitých struktur sestřelit všechny alieny. K tomu máte k dispozici omezený počet míčů, takže zamiřte, palte a používejte okolní prostředí či vychytávky pro co největší výbuch a nejlepší zásah.
Míření není nikterak obtížné a spíš to chce najít to správné místečko, kam se trefit. Některé věže jsou skleněné, takže lépe zničitelné, nechybí bomby či navádějící terčíky.
Chybu to má pouze v tom, že tu máte jen 15 levelů. Jedná se totiž o jakýsi přídavek k hlavní hře, která zdarma není – stojí nějakých dvacet korun. Na druhou stranu přece jen 15 úrovní není tak málo a díky kreslené 3D grafice a tematice Toy Story to je určitě velmi dobrá volba alespoň na vyzkoušení. Zábava to každopádně je. Angry Birds tak trochu jinak :).

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Toy Story: Smash It! FREE Toy Story: Smash It! FREE Toy Story: Smash It! FREE Toy Story: Smash It! FREE

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce