recenze

Air Pressure

Air Pressure

Air Pressure je na můj vkus poněkud zvláštním dílkem, které se více blíží vyprávění příběhu než hře. Máme tu fabuli mezi dvěma lidmi, kteří jsou už nějakou tu dobu spolu a vy se můžete stylizovat do role buď pozorného muže, nebo absolutního ignoranta, v čemž shledávám také největší přínos. Protože kde jinde byste si tak jednoduše mohli vyzkoušet obě role?
Jak se říká, že vztahy jsou hodně o komunikaci, tak v tomto případě je to pravda. Budete si číst a výběrem ze dvou odpovědí větvit svůj příběh až do některého z konců.

Jste situování do jednoho všedního rána, kdy máte s partnerkou výročí a na vás je, jak tento den využít. Budete milí, hodní, ohleduplní, nebo naopak netaktní a úplně mimo? To záleží na vás a na tom, jaké odpovědi a možnosti budete volit. Před sebou stále vidíte vaši dívku, takže z jejich obličejů můžete usuzovat, zda jste určili odpověď správně. Půjdete ven na procházku nebo budete doma? Řeknete ji něco hezkého nebo ji rychle odbudete? To záleží zase jen na vás.

Obecně se mi chce říct, že to je divná hra. Neustále čtete text a z vyplynulé situace reagujete tak či onak. Přibližnou dobu hraní lze odhadnout na deset minut, přičemž čas kolísá s tím, jak rychle dokážete číst ty „bláboly“. Na druhé straně je to zas trošku něco jiného, máte tři možné konce a možná se i něco nového přiučíte v oblasti komunikaci se ženštinami. Neumím si úplně představit, komu bych hru doporučil. Určitě ne každému a už vůbec ne zahořklým recenzentům :-)).


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Kalousek100

Kalousek100 | 26.06.20 v 18:08

Dobrá hra.

Iveta111

Iveta111 | 11.08.16 v 23:21

Zajímavá hra.


galerie

Air Pressure Air Pressure Air Pressure