recenze

Formula Legend - F1 Management

Formula Legend - F1 Management

Manažerská zodpovědnost za výsledky formule je nyní čistě na vás. Vrhněte se do série velkých cen a snažte se správnými a strategickými rozhodnutími umístit na předních příčkách.
Jste pilotem vozu Formule 1a současně i jakýmsi manažerem stáje. Čekají na vás oficiální závody a vy si musíte prodrat místo na vrchol. Každou VC začínáte se základním nastavením vozu, můžete určit styl jízdy a typ pneumatik. Tyto parametry jsou velmi důležité pro celý závod a lze je kdykoli změnit během simulované jízdy. Například agresivní styl jízdy vás sice posune dopředu, ale mnohem více opotřebovává pneumatiky a „žere“ benzín. A tak je na vás, kdy a jak se rozhodnete.
Dojde také na zastávky v boxes, průjezd šikan či kličkovanou mezi soupeři. Tyto krátké minihry slouží k zisku vteřin, ale i ztrátě. Také vás čekají rozhodnutí na základě informací ze stáje. Za vaše výsledky jste odměňováni body, ale hlavně penězi na nákup vylepšení na několik jízd nebo upgrade technického inženýra. První sezóna je poměrně drsná, ale nenechte se odradit a najděte váš „vychytaný“ styl jízdy a strategii, která vás vynese na vrchol. Od druhé sezóny už se člověk začne chytat mnohem lépe. Fanoušky seriálu F1 určitě potěší také reálné tratě a jména.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Formula Legend - F1 Management Formula Legend - F1 Management Formula Legend - F1 Management Formula Legend - F1 Management Formula Legend - F1 Management