recenze

Dizzy - The Lost Island

Dizzy - The Lost Island

Dizzy, známé vajíčko se sklony k dobrodružství, se opět ukazuje na monitorech počítačů. Tentokrát je vržen do 3D grafiky a na tajemný ostrov, kde to nevypadá právě přívětivě. A tak nezbývá, než se porozhlédnout kolem a zjistit co a jak…
Není to sice žádný archeolog Jones, ale i Dizzy má tuhý kořínek. A nakonec i ten klobouk mají stejný :-).
Ostrov je rozlehlý a žádné informace vám nejsou dány. A tak se musíte vydat na průzkum sami. Na rozprostraněných zelených pláních se povalují různé předměty, které můžete sebrat. Váš inventář je ovšem omezen na pouhé tři předměty, jak tomu bývalo i u starších titulů s vajíčkovitým hrdinou. Prostředí je poněkud rozlehlé a Dizzy nechodí právě nejrychleji, což může být po nějakém čase frustrující. Pokud navíc nevíte kam právě jít a co dělat, platí tento pocit dvojnásobně. Skákáním se můžete dostat na místa vyšší, ale pozor, abyste nespadli z útesu do vody. Různé cedule si můžete přečíst, a vůbec cokoli prohlédnout zblízka, pomocí klávesy C, která vás přepne do pohledu první osoby.
Ve své podstatě klasická hra s Dizzym, u které je sympatická 3D grafika a také žádný „koulivý efekt“ při dopadu na zem. Na druhou stranu je pohyb pomalejší a prostředí prázdné. Hra je tedy spíše pro skalní fanoušky „pana Oválného“.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 21.06.17 v 17:20

zdá se to být zajímavé


galerie

Dizzy - The Lost Island Dizzy - The Lost Island Dizzy - The Lost Island Dizzy - The Lost Island

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce