recenze

BeGhouled

BeGhouled

Po dlouhé době vám opět přinášíme povedenou variaci na oblíbené drahokamy, která vás po všech stránkách příjemně překvapí. Pokud tedy patříte mezi milovníky logických rychlíků, pak neváhejte a bez rozmyslu ji vyzkoušejte.
Pokud se podíváte na obrázky z dnešní logické hříčky, hned vám musí být jasné, že BeGhouled je klasická variace na oblíbené drahokamy. Jaký je tedy váš hlavní úkol? Je to vcelku prosté, jednotlivé kameny na hrací obrazovce musíte prohazovat tak, aby byly nejméně tři stejné v řadě, poté zmizí. Tenhle osvědčený herní princip ale pořád neztrácí na kráse, zvlášť když je doplněný líbivou grafikou, která se nese v duchu halloweenských slavností. Zároveň musím vyzdvihnout vydařený hudební doprovod, jenž v mnoha jiných logických titulech spíše ruší, zde ale příjemně dokresluje už tak vydařenou atmosféru.

Co dodat? BeGhouled nabízí dlouhou hratelnost a skvělé technické zpracování, takže nevidím jediný důvod, proč byste ji neměli vyzkoušet. Stahujte!

stáhnout hru
Minos

autor
/ Minos

Skóre

82 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

AdaDanjermond | 22.10.06 v 08:51

Hmmm... Dik za radu!

Lokutus74 | 21.10.06 v 10:17

Zadej název knihovny do vyhledávače (http://www.google.cz/), najdi ji a stáhni!

AdaDanjermond | 21.10.06 v 10:06

Obcas u nektere hry zde stazene - toto je jedna z nich, mi to po rozbaleni a pokusu o spusteni - hlasi "pozadovana *.DLL fila neni k nalezeni. A muzu se jit klouzat... Toz v cem je zadrhel?

Roneček | 19.10.06 v 13:22

Prosím poraďte mi jak mám postupovat.Mám stahovač Fresh Download a při stahování se mi objeví název jako číslo.U této hry je to 5697.Pak mi hlásí chybnou adresu a nelze hru rozbalit.Dříve jsem zde stahoval spousty her bez problémů.Co se změnilo?Jak mám správně postupovat? Děkuji,


galerie

BeGhouled BeGhouled BeGhouled

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce