recenze

Escape From The Chaotic City

Escape From The Chaotic City

Vítejte v pekle! Ulice plné zombíků, neustálý boj o holé přežití a do toho ještě řešit zapeklité hádanky. To znamená dvě věci. Eddieho hororové představy se staly skutečností a my – hráči – se máme na co těšit.
Nebyl to úplně šťastný den v životě našeho hrdiny, neboť byl pokousán zombíkem při sledování televize a pití nízkokalorické limonády. A upřímně neznám nikoho, kdo by z této situace byl nadšen. Nic se však nedá dělat a Eddy musí lehce nepřijemnou situaci začít řešit.

Tak vzhůru do toho. Žánrově se jedná o ryzí adventuru, což už mnohé naznačuje. Po většinu času budete bloumat po místnostech a hledat, co by se zde dalo ukořistit do vašeho inventáře. V tom má své pevné místo baseballová pálka, jakožto účinná zbraň proti chodícím mozkojedlíkům, nicméně další předměty se také neztratí a najdou své uplatnění. Pečlivě však sledujte křížek, který se při najetí na předmět začne zběsile otáčet. S volbami základních akcí (jít, otevřít, vzít,…) se to má tak, že jednu z nich označíte a až do odvolání s ní můžete klikat kam je libo.Má to svou výhodu, pokud chcete rychle prohledat pokoj jen kvůli objektům k sebrání.
A je nejvyšší čas vyrazit do ulic. Velice brzy narazíte na nepřátele, naštěstí se však dají velmi rychle zmasakrovat (naneštěstí se v oněch místech objevují stále znova).

Zdálo by se, že v tomto mrtvém městě si moc přátel nenajdete. Omyl, brzy narazíte na nějakého toho přeživšího obyvatele, s kterým si i solidně promluvíte. Takže tu nechybí nic, co by správná a kvalitní adventur měla mít. Povedený kousek.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Kalousek100

Kalousek100 | 26.06.20 v 18:07

Dobrá hra.


galerie

Escape From The Chaotic City Escape From The Chaotic City Escape From The Chaotic City Escape From The Chaotic City Escape From The Chaotic City