recenze

Framed!

Framed!

Život je jak nevyzpytatelná houpačka. Jeden den se těšíte z pocitu, že máte přítelkyni, pro kterou děláte vše, co jí na očích vidíte a druhý den už putujete do vězení. Důvodem je obvinění z vraždy vaší milé. Nezáviděníhodná situace hocha jménem Jamie.
Z jejích očí již nevyčtete zhola nic. Kromě toho máte momentálně jiné myšlenky. Musíte totiž najít skutečného vraha a očistit své jméno, což se za mřížemi dělá dosti obtížně.

Po nastíněném sledu událostí nemůžete začít nikde jinde, než v zatuchlé místnosti zamčené zvenku, kterou hlídá nevlídný policista. V okamžiku, kdy se ujistíte, že vás nepustí ven jen na čestné slovo, přichází na řadu naplánování útěku. Tedy nic, s čím by se běžný hráč adventur nesetkal mnohokrát před tím. Kromě komunikace s ostatními postavami budete sbírat různé volně se povalující předměty, jež si podle pravidla co jsem našel, to je moje, s klidným svědomím přivlastníte. Následuje pár pokusů o kombinaci a docílení vzniku nových předmětů. Dále můžete všechno zkoumat a samozřejmě kráčet, kam je dle hry dovoleno.

Hra vás nepustí dále, pokud byste něco přehlédli. K dispozici je i mapa, na níž se zobrazují dostupné lokace. Co mě trochu nepotěšilo je systém ukládání. Je takový…roztodivný. Nechybí ani špetka toho humoru. Ten si ovšem užijete pouze v případě, že umíte něco více “žbleptnout“ anglicky. Nicméně se jedná o kratší dílko a v případě nouze nejvyšší existuje i návod.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.07.16 v 15:05

no vypadá to jako docela zábavná adventura

pinhead | 11.01.08 v 21:48

Kacirek_Donald: Děkuju moc. Zadrhl jsem se na bugu hry-hotel a červený stoly a stejně jsem nevěděl, jak dál. Ještě jednou dík. Měj se fajn!

Kacirek_Donald | 11.01.08 v 13:28

pinhead: http://jhumjhum2004.tripod.com/Solution.txt :-)

pinhead | 09.01.08 v 20:14

Kde existuje návod?


galerie

Framed! Framed! Framed!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce