recenze

Run Like Hell!

Run Like Hell!

Utečete partičce lidojedů, ale loď je na opačné straně ostrova? Jednoduché řešení – proběhnete skrz celý ostrov. Samozřejmě se skupinkou kanibalů za zády. „Běhací“ hra, která má na rozdíl od jiných příběh a více herních módů.
Podstata hry se nikterak neliší od jiných kousků tohoto žánru, jako je například Temple Run 1 a 2, Agent Dash nebo Angry Gran. Máte před sebou cestu, po které běžíte, překonáváte překážky jak hopsací, tak skluzujete pod nízkými průchody. Čím je však tento počin jiný a vybočuje nad ostatními? V první řadě je to přechod z 3D do 2D, což v tomto případě není na škodu, ale je to spíš příjemná změna. Tou druhou je příběh. Už to není jen „dřív nebo později zkapeš, ale doběhni co nejdál“. Hra je totiž rozdělena na jednotlivé levely, které se skládají do oblastí. Tyto sady si pak musíte odemykat za herní mince. Jejich sběr se může zdát zdlouhavý, ale tady doporučuji hrát mód Time Attack. Během něho nasbíráte mnohem více mincí než při klasickém Story módu nebo Endless Running.
Stačí málo – přidat příběh – a hra má hnedka větší šmrnc a hlavně smysl, i když jde de facto jen o obrázky, jak vás honí lidojedi, je to milé.
Ze specialitek lze cestou sbírat blesky, které vaše pronásledovatele pozastaví, a adrenalinové kapsle zvyšující vaši rychlost. Samozřejmostí jsou četné překážky ke skluzu a přeskakování, které vás díky rychlému tempu překvapí. Hratelnost je tak na vysoké úrovni.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

hypnotyzer

hypnotyzer | 24.02.15 v 06:14

super děj a bezva prostředí

kokosmen265

kokosmen265 | 25.01.15 v 09:48

woow báječné, jen škoda že po cestě není nějaká lékárna kde bych si koupil projímadlo abych byl donucen běžet rychleji :D


galerie

Run Like Hell! Run Like Hell! Run Like Hell!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce