recenze

Bill De Bill

Bill De Bill

Zajímavá adventura se spoustou humorných scén a hlášek. To je Bill De Bill, postarší parodické dílko z dílen známého (dnes již neexistujícího) uskupení Marion Software. Dobrá zábava zaručena! Více prozradí ale až naše recenze!
Bill De Bill je postarší adventura od dříve poměrně známého (dnes již bohužel neexistujícího) vývojářského týmu Marion Software, která má však příznivcům žánrů mnoho co nabídnout ještě dnes. Jedná se o mimořádně hratelné dílko, jenž překvapí zajímavou dějovou zápletku, příjemným technickým zpracováním či osobitým (v drtivé většině případů i vtipným) humorem. Už jste v obraze?

Hlavní předností je pochopitelně příběh. Takže o co v téhle vtipné adventurce vlastně běží? Je to jednoduché… Dějová zápletka nás zavadí do městečka Velocity, ve kterém hlavní hrdina Bill De Bill pracuje jako obyčejný veřejný uklízeč. Jednoho dne nalezne při vykonávání své práce přejetou (a pochopitelně mrtvou) kočku. A protože to vypadá že touto „vraždou“ se zabývat nikdo nebude, musíte vzít spravedlnost do svých rukou. U této primitivní zápletky pochopitelně nezůstane… Časem budete řešit dokonce mafiánské překupníky obchodující s drogou zvanou kočkain. Jak už jste určitě poznali, prim hraje humor a vtip – a světe div se, nejedná se jen o snůšku trapných vtipů.

Technické zpracování Bill De Billa není úplně nejrůžovější. Grafika působí značně kostrbatým dojmem, a celkově se jedná spíše o průměrnou záležitost. Hudba a zvuky jsou na tom podobně. A výsledek? Zábavná adventura, která pobaví nejen příznivce žánru…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Murray | 20.04.08 v 17:29

Neviete niekdo jak sa vola pesnicka co hra na zaciatku meste ?

Bauvi | 06.06.07 v 15:42

Lidicky poradte mi co mam delat u toho mafiana u garaze s drogama?

Bauvi | 01.06.07 v 02:11

Jsem uz v kole kde jsem v mexiku ale nevim jak dal u toho mafiana u garaze.Pomozte mi dekuji

kowkacek | 11.01.07 v 11:01

sem to rozchodil je to husty

kowkacek | 11.01.07 v 10:59

je to sranda jen mi to nefakci :D


galerie

Bill De Bill Bill De Bill Bill De Bill Bill De Bill