recenze

Heritage

Heritage

Vaše babička nevysvětlitelně zemřela a vy se vydáváte k ní domů vyřešit nejednu záhadu. Kdysi placená hra Heritage se rychle dokáže změnit v noční můru pro hlavní hrdinku.
Adventura, kde nejenom sbíráte různé předměty, občas i zbytečné, ale také řešíte nejeden logický zádrhel. Hned po vstupu do domu vám začne hrát neskutečně atmosférická hudba. Jak tak prolézáte baráček, nalézáte první nápovědy. Bez těch byste byli ztracení jako já (asi 10 minut jsem jen tak chodil, dokud jsem nenalezl kus papíru na kuchyňském stole). Nouze rozhodně není o momenty, kdy vám srdce vyletí skrz kalhoty, nebo vyměníte plíny, ale to hlavně opět díky skvělému audiu. Grafika je taková mírně neslaná nemastná, do freeware světa se rozhodně hodí a patří mezi ty lepší průměry, ale představa placení v minulosti?

To byly ty dobré zprávy. Jsou zde i silné nešvary. Například ovládání je docela hrůza. Občas se zarazíte o zeď a sbírání předmětů je někdy o nervy. Většinou musíte stát tak blízko, až se pupkem dané věci dotýkáte, jinak vám hra stále dokola říká, že je mimo váš dosah (hrdinka nejspíše nemá ruce).

Kolem a kolem se jedná o dobrou hru s hustou atmosférou a slušnou náplní. Jenomže o vlasy přijdete nejenom ze strachu, ale také z ovládání.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Heritage Heritage Heritage Heritage Heritage

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce