recenze

Worker

Worker

Další z oblíbených titulů legendárních osmibitů ožívá díky zlatým ručičkám freewareových vývojářů. Worker je logický rychlík, inspirovaný v klasickém Tetrisu. Neváhejte ani vteřinu, dnešní hra totiž pobaví každého.
Tuto velice zábavnou hříčku můžete znát například díky mobilním telefonům Siemens, kde se Worker objevil (zejména u starších modelů) jako jedna z her základní nabídky. Logický rychlík, který svůj původ v klasickém Tetrisu jednoduše nezapře, je znám již z dob osmibitů, kde slavil velice pozitivní úspěchy. Titul ožívá i dnes, a to díky jednočlennému slovenskému týmu HudySoft, který tuto klasiku oblékl do slušivého 3D kabátku a už před nějakým časem vypustil na světlo světa.

Hráč, coby prostý údržbář má za úkol skládat krabice (ty padají ze stropu) do řad, které poté zmizí. Zkrátka klasický Tetris, s tím rozdílem, že namísto různě tvarovaných kostiček padají pouze jednoduché krychle. Takhle to zní možná jednoduše, nicméně pokud začnete být opravdu dobří, intervaly padajících krabic se nečekaně zrychlí, a poté už je vše jen na vaší všímavosti, resp. rychlých prstech. Pokud navíc vaší postavičce některá z těchto krabic spadne na hlavu, přijdete nekompromisně o jeden ze tří životů.

Grafická stránka vypadá na první pohled velice jednoduše, nicméně to jí na kvalitě v žádném případě neubírá. Prostředí je barevné a příjemné, samotný údržbář je pak proveden velice originálním způsobem. Zkrátka: ten, kdo má rád logické hry, bude nadšen…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Linkman | 19.01.06 v 01:12

Istá obdoba tejto istej klasiky je aj na niektorých mobiloch Siemens - presnejsie na niektorych starsich modeloch :)


galerie

Worker Worker Worker

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce