recenze

Back Door Man

Back Door Man

Lehce úchylná hříčka obsahuje tři příhody ze života profesionálního společníka. Ten se s námi o ně nejenom podělí nad sklenkou piva, ale také si je budete moci zahrát. Jak budete jednotlivé prekérní situace řešit?
Jakýmsi úspěchem při dohrání této hry je to, že když se časně z rána vypotácíte z baru, neměl by tam na vás čekat žádný nespokojený klient, respektive policie.

Po nezbytném uvedení do situace budete jednotlivě vyprávět/hrát jednotlivé události, které se onoho večera staly. Na výběr tu máte tři klienty. Mladou dívku, hodně starou ženu nad hrobem a plešatého pána obéznějších tvarů. Zvolíte si z několika jmen a jdete plnit očekávání vašich zákazníků. Nebo ne? Jelikož se jedná o adventuru, i zde budete (nuceni) komunikovat, krást a i lehoulince přemýšlet, aby všechno nakonec dopadlo dobře. Jak už bylo zmíněno, „vyhráváte“, pokud vás u východu z podniku nikdo nečeká. Pokud ano, někde se stala chyba, vy můžete hrát znova a zkusit být lepší. Nebo si nahrát uloženou pozici.
Hru jsem si párkrát projel a musím říct, že opravdu nevím, čím naštvat mladou dívčinu. U plešouna a stařenky už se naopak zapotíte, abyste nepřišli k úhoně (jakékoli).

Hra je to poměrně krátká, ale na druhou stranu má určité možnosti, které nemusíte objevit při prvním hraní. Navíc je do jisté míry originální a pokud vám nevadí prvotní myšlenka, může se vám tento titul zalíbit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 09.02.17 v 15:59

to vypadá zajímavě mohlo by se dobře hrát

Kacirek_Donald | 22.08.09 v 13:09

Díky za radu :).

Šarpes | 22.08.09 v 11:55

To je jednoduchý, stačí vybírat "drzý" odpovědi, ty na posledním řádku...následná pointa mě pobavila z celý hry nejvíc


galerie

Back Door Man Back Door Man Back Door Man