recenze

Tiny Legends - Crazy Knight

Tiny Legends - Crazy Knight

Co je malé, to je… pěkně brutální. Vyhlaďte všechno zlo v zemi Kromdor tím, že rozsekáte všechny nepřátele na malé kousky a sami přitom zůstanete na živu.
Monstra se noří a řítí na vás v houfech. Vy je musíte s některou zbraní v ruce včas sprovodit z hrací plochy. Vytvářejte smrtící komba a nenechte se obklíčit. Jednoduchá řežba, která vás svou jednoduchostí vtáhne. Pravda, ovládání by v takové změti příšer, rychlé akce a snahy se taky sem tam té záplavě vyhnout mohlo být více vyšperkované, ale na pohybový kurzor si nejde po chvilce moc stěžovat.
Za vaše likvidační řádění, masakrování (notně mi to připomínalo staré dobré konzolové mlátičky o jednom tlačítku), při kterém není problém dosáhnout komba přes 100 hitů, získáváte také peníze. Za ty je dobré koupit si především nové zbraně. Pozor na ztrátu všech životů a solidně se bavte u této svižné akční hry. Na Google Play se objevilo několik negativních recenzí ohledně zamrzání a pádu hry, ale nic takového jsem nyní nezaregistroval.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Tiny Legends - Crazy Knight Tiny Legends - Crazy Knight Tiny Legends - Crazy Knight Tiny Legends - Crazy Knight Tiny Legends - Crazy Knight

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce