recenze

Project Armored Recon - Nordic Battlegroup

Project Armored Recon - Nordic Battlegroup

Venku je teplota hluboko pod nulou a vy slyšíte jen svištící bomby nedaleko bouchající. To už se naštěstí nedá říci o minách, nicméně se mohou skrývat pod každým centimetrem sněhu, na který s vaším tankem najedete. Válečné podmínky nejsou nikdy příjemné a naopak vždy nebezpečné.
Tentokrát se však nemusíte plahočit bahnem po svých, ale budete využívat služeb vojenských dopravních prostředků.

Vaším prvním úkolem zde bude vybrat si svoje vojenské vozidlo. Toto se opakuje před začátkem každé mise a tanky s postupem času budou přibývat. Pak už se ocitáte na frontě plné vojáků, nepřátelských tanků a zátarasů. Střílíte packami myši a pohybujete se písmennými klávesami. Úkoly jsou sice různé, ale zpravidla znějí: „Zničte toto, támhleto a tamto taky můžete.“ Jelikož však vaše munice není neomezená, je lepší do všeho zběsile nestřílet a sledovat, zda vůbec daný objekt můžete zasáhnout. Za splněné mise získáváte peníze. Za ty se vám odemykají nové stroje, které se za nějaký ten peníz dají i vylepšit. Například po stránce výzbroje, odolnosti a rychlosti.

Hra je doplněna o relativně slušnou zvukovou stopu a grafika také nikoho neurazí. Není to nijaká věrná simulace, ale víceméně arkádová záležitost. A tak hráči, kteří mají rádi hry s válečnou tématikou, budou tímto titulem nepochybně potěšeni.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Nikkinka | 15.02.08 v 16:31

je docela good


galerie

Project Armored Recon - Nordic Battlegroup Project Armored Recon - Nordic Battlegroup Project Armored Recon - Nordic Battlegroup