recenze

The Goat in the Grey Fedora

The Goat in the Grey Fedora

Nick Bounty opět zasahuje. Po nelehkém případu s kraby tentokrát spadla do víru potíží neteř chorého právníka, Kitty. Příběh začíná u partičky pokru. Nick začíná vyprávět svůj temný příběh o ztraceném keramickém kozlovi. Zda se jej podaří vypátrat, to záleží jen na vás. Příjemnou noir-adventuru provází výborný swingový soundtrack, který dotváří atmosféru filmů 40. let minulého století. Mimochodem, už jste to stáhli? :-)
Loni na jaře jste měli jedinečnou příležitost poznat na vlastní kůži neohroženého detektiva Nicka Bountyho, který řešil zapeklitý případ vraždy Arthera Griffena v bombastické adventuře nazvané A Case of the Crabs.
Voda plyne, kosti stárnou a Nick má před sebou další nelehký úkol, nalézt keramického kozla. Jak se však brzy ukáže, věci nejsou takové, jak na první pohled vypadaly a z triviální pátračky se rozkošatí příběh plný napětí a překvapivých situací.
A jak dopadlo zpracování? Lehce nakousnuto v perexu, hudební stránka je naprosto skvělá, swingová pára se line kolem hráčova těla, předrenderovaná 3D grafika (kvalitativní skok oproti předchozímu dílu), sice černobílá, ale (právě proto) perfektně atmosférická, sečteno a podtrženo - detektivka jak z praku. Rozhodně... ROZHODNĚ doporučuji násos všem Adventistům sedmého dne i jiným příznivcům kvalitních freewarovek.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

bob_senklar | 12.01.07 v 20:03

Ahoj Lucko :)

popca | 12.01.07 v 17:45

ahoj


galerie

The Goat in the Grey Fedora The Goat in the Grey Fedora