recenze

Stranger By Night

Stranger By Night

Pokud vám na freeware scéně chybí hororová point'n'click adventura, pak určitě nepřehlédněte dnešní hru s názvem Stranger By Night, která si od nás odnesla velmi dobré hodnocení.
Stranger By Night je klasická point'n'click adventura, která vás staví do role Katriny Rose, úspěšné novinářky deníku New York Times. V poslední době se začínáte zajímat především o případ sériového vraha Strangera, jenž má v uplynulých třech měsících na svědomí šest vražd, všechny v dámských řadách. Dlouhou dobu po něm bezúspěšně pátráte, až jednoho dne zazvoní telefon. Představí se vám jistá Amber, která vás zve k sobě domů, protože má o Strangerovi zajímavé informace. Tím se rozbíhá zajímavý koloběh událostí a zvratů, které vás často dokáží pěkně překvapit.

Technické zpracování sice nedopadlo úplně nejlépe, na druhou stranu hru spustíte i na počítačích s velice nízkou konfigurací, což se také cení, zvláště u adventur, kde není grafika tím hlavním. I přes technické nedostatky mi však nezbývá nic jiného, než vám Stranger By Night s klidným srdcem doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Stranger By Night Stranger By Night Stranger By Night Stranger By Night

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce