recenze

Manic Minner

Manic Minner

LEGNDA VŠECH LEGEND NA VAŠEM PC! Kdo nezná nebo nehrál Šíleného horníka, tak přichází opravdu o hodně! Tahle hra totiž kralovala arkádám pěkně dlouho, jenže dosud jste si ji na PC zahrát nemohli. Teď máte tu šanci, užít si skvělé atmosféry, kterou Manic Miner nabízí!
V této hopsačce musíte v docela těsném časovém limitu sesbírat všechny klíče z dané úrovně a otevřít si dveře do další jeskyně. Obtížnost je dost vysoká, ovládání příjemné a intuitivní. Melodie, které hrajou na pozadí jsou skvělé.

Předělávka?

Manic Minner byla jedna z nejlepších historických her, a ve svém žánru byla určitě špičkou. V roce 1997 nám Andy Noble připravil freeware rekake, který si právě můžete stáhnout.

Co nového?

Remake této hry je určitě výborný nápad. Nová verze je kompatibilní s Windows i novým hardwarem. Také je ustálena rychlost hry. A aby toho nebylo málo, sám autor nám připravil svou sadu levelů!

Verdikt

Přestože jsem tuto hru hrál již před pěknou řádkou let, s radostí si ji zahraji znova. Nové jeskyně od autora jsou výborné a bezchybný chod pod Windows je taky obdivuhodný. Pokud jste s Willim po jeskyních již běhali, nebude škoda si zaběhat znovu! A jestli náhodou o této hře nemáte ani páru, tak se určitě podívejte, protože stojí za to!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie