recenze

3D PacMan Board

3D PacMan Board

Máte rádi pacmana? Takového žlutého žrouta, který se musí vyhýbat nástrahám v bludišti. Že ano? A líbí se vám izometricky zpracovaný pohled na dění? Ano? Tak neváhejte! 3D Pacman Board nemá ve svém názvu 3D zbytečně...
Klonů Pacmana je moc. Proč by vás zrovna tento měl přilákat? Především svým izometrickým 3D pohledem. Je to jedna z dobrých vlastností hry. Ne však největší. Tou je šířka cestiček, po kterých se pacman pohybuje. Ano, díky izometrickému pohledu na dějiště je každá cestička jinak široká. To znamená, že můžete mezi duchy nepřáteli i prokličkovat. Má to však jeden háček. Bohužel, ovládání je tolik nepřirozené, že kličkování se koná až po delším hraní. Naučit se dá všechno a myslím, že v tomto případě se budete učit rádi.

Vše staré a dobré zůstalo, když vezmete nějaký bonus, který v cestičkách sem tam najdete, máte vyšší score, pokus vezmete speciální "tečku", můžete schramstnout protivníky (je to zbytečné, nalezou noví). Pestrost počítačových protivníků je skvělá. Každé kolo na vás vykoukne nějaká nová příšera. Grafika je spíše průměrná. Potěší však majitele starších počítačů. Hudební doprovod je slabší, zvuky také. Je to zkrátka jeden z mnoha pacmanů, kteří brázdí bludiště našeho života. ;-) Pravdou však je, že nejde o špatnou hru, a rozhodně vám ji doporučuji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Lenik | 23.10.02 v 14:03

bla bla bla bla


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce