recenze

The Man in Target

The Man in Target

Teroristé vedení nelítostným Frankeem obsadili mrakodrap a mají s ním nekalé úmysly. Je jen na vás se jim postavit a prostřílet si místo až k bossovi Frankeemu, ze kterého pak můžete dostat, kde se nachází nejhledanější terorista Colonel Cortez!
Než se dostanete do samotné hry, projdete si kraťoučký tutorial, v němž se naučíte ovládat vaši postavu (úkroky, zrychlení, otevírání dveří apod.). Bohužel hned ze začátku poznáte největší slabinu hry, kterou je právě ovládání. Cítil jsem se o několik let zpátky, kdy jsem pařil Dooma. S myší hru ovládat nemůžete, takže každý směr je třeba navolit klávesnicí. To jasně naznačuje, že je ovládání odbyté, ale pojďme hledat nějaké klady.

Co mě rozhodně těší, je několik lokací, kterými si můžete ve hře projít a také dva hlavní bossové. K nim dojdete ke konci hry a bude s nimi trochu větší práce než s obyčejnými teroristy. Abych nezapomněl, příběh hry vypráví o skupince teroristů vedených Frankeem, pravou rukou nejhledanějšího teroristy Colonela Corteze, kteří obsadili mrakodrap. Vaším úkolem je celý mrakodrap projít a Frankeeho najít. Pak z něj nějakým způsobem vytlouct, kde se Colonel skrývá.

Abych pravdu řekl, z celé hry se mi nejvíce líbí příběh. 3D střílečky jsou dnes mnohem kvalitnější a Man in Target se mezi nimi jen ztěží bude prosazovat. Grafika je díky Game Makeru méně než průměrná, postavy teroristů otřesné a ovládání úplně nemožné. Dříve bych takové hře holdoval, ale jsme v roce 2005, kde se pro ní moc místa nenajde.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Nenym | 17.07.05 v 11:11

To tam pan recenzent mohl napsat rovnou, že je to vykradený tutoriál.
Ale proč takové věci recenzovat?


galerie

The Man in Target The Man in Target The Man in Target

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce